Повеќе за фирмата

Фирмата за производство на на волнени теписи и други видови на волнени производи - „Дон Пампас“ од Делчево произведува килими и други волнени производи по традиција на „Гобленка“ Делчево. Квалитетот на производите е загарантиран.

На купувачите им нудиме самите да си ја изберат должината и ширината на килимот што сакаат да го нарачаат. За повеќе информации во врска со нарачувањето и килимите контактирајте не на горенаведените телефони или испратете ни порака.

За да ги разгледате производите кои ги нудиме изберете „Производи“ од менито.