Локација

Се наоѓаме на улица „Никола Јонков Вапцаров“ бб. во Делчево. Фирмата се наоѓа во близина на културниот дом во Делчево и спроти основното училиште „Ванчо Прќе“ Делчево.

Можете да се послужите со мапата за да ја најдете локацијата на фирмата. Движете се со глувчето по мапата, за да видите во близина на кои места во градот Делчево се наоѓаме.